پروتز سینه روشی برای بزرگ کردن سینه ها

پروتز سینه، یکی از انواع روش های جراحی زیبایی سینه است که با انجام آن می توان سایز سینه ها را در افرادی که سینه های کوچکی دارند؛ افزایش داده و شکل ظاهری آن ها را بهبود بخشید. توجه داشته باشید که جراحی پروتز سينه، افتادگی سینه ها را رفع نمی کند؛ لذا افرادی که افزون بر بزرگ شدن سینه های خود، تمایل دارند که افتادگی سینه های شان را نیز برطرف شود؛ می توانند همزمان با انجام جراحی پروتز سينه، جراحی لیفت سینه را نیز انجام دهند.

جراحی پروتر سینه روشی برای بزرگ کردن سینه

مزایای جراحی پروتز سينه

لازم به ذکر است که پروتز سينه؛ صرفا با هدف بزرگ کردن سینه هایی که به دلیل عدم رشد کافی، کوچک هستند؛ مورد استفاده قرار نمی گیرد و می تواند با اهداف زیر نیز مورد استفاده قرار گیرد:

  1. بازگرداندن حجم از دست رفته سینه ها در اشخاصی که در پی کاهش وزن قابل توجه یا بارداری و شیردهی دچار کاهش سایز سینه شده اند.
  2. ایجاد تقارن و هماهنگی بین سینه ها در افرادی که به صورت مادرزادی یکی از سینه های شان نسبت به سینه دیگر کوچکتر است.
  3. ترمیم و بازسازی سینه از دست رفته و در نتیجه، بهبود ظاهر و فرم سینه ها در افرادی که به دنبال برخی بیماری ها ؛ از جمله سرطان پستان ، یک یا هر دو سینه خود را از دست داده اند.

چه افرادی می توانند تحت جراحی پروتز سينه قرار بگیرند؟

جراحی پروتز سينه، باید بر اساس تصمیم فردی خود شخص، انجام پذیرد و پیرو نظرات دیگران مبادرت به انجام آن نگردد.

به طور کلی انجام جراحی پروتز سينه برای بانوانی که از شرایط ذیل برخوردارند، گزینه مناسبی می باشد:

  • خانم هایی که از لحاظ وضعیت جسمانی، در سلامت کافی به سر می برند.
  • بانوانی که انتظارات منطقی و واقع گرایانه از از نتیجه این عمل جراحی دارند.
  • خانم هایی که بنا به هر دلیلی سینه های کوچکی دارند و البته رشد سینه های شان تکامل یافته است.
  • بانوانی که یکی از سینه های شان نسبت به دیگری کمتر رشد یافته و از این رو دچار عدم تقارن سینه ها هستند.
  • خانم هایی که در دوران حاملگی یا شیردهی نیستند.

اشخاصی که تمایل به بارداری در آینده دارند، بهتر است که انجام جراحی پروتز سينه را به بعد از بارداری و شیردهی موکول کنند.

لازم به ذکر است که جراحی پروتز سينه، خللی بر بارداری و فرآیند شیردهی ایجاد نمی کند؛ اما از آن جا که بعد از حاملگی و در طول دوران شیردهی، به صورت فیزیولوژیک تغییراتی در ساختار سینه ها اتفاق می افتد و شاهد آن هستیم که بعد از پایان این دوران، افراد دچار افتادگی و شل شدگی سینه ها می شوند؛ توصیه می شود که جراحی پروتز سينه را تا بعد از این دوران به تعویق بیاندازید. جهت دریافت مشاوره می توانید به دکتر عبدالرضا خورشیدی فر بهترین جراح پلاستیک در اهواز مراجعه نمایید.

چه نوع ایمپلنتی در جراحی پروتز سینه استفاده می شود؟

می توان از دو نوع پروتز پستان (ایمپلنت) در این جراحی استفاده کرد. به طور کلی ایمپلنت ها، از پوسته بیرونی سیلیکونی انعطاف پذیر ساخته شده اند و می توانند حاوی موارد زیر باشند:

  1. سالین: این پروتزها با آب نمک استریل (عاری از میکروب) پر می شوند و احتمال پارگی آن ها و نشت محتویات شان وجود دارد و از این رو تقریبا منسوخ شده اند.
  2. ژل سیلیکون: بیشتر شبیه بافت طبیعی پستان است. احتمال پارگی پوسته بیرونی این نوع از پروتزها بسیار ناچیز است و در صورت پارگی آن ها ، محتوای داخل شان به بیرون نشت نکرده و شکل خود را حفظ می کنند.

لازم به ذکر است که پروتزهای نمکی و سیلیکونی به اشکال و اندازه های مختلف وجود دارد و می تواند دارای سطوح صاف یا دارای بافت (خشن) باشد. اگر می خواهید تا با انواع پروتز سینه بیشتر آشنا شوید این مقاله از سایت را مطالعه نماید.

کدام مدل از پروتزهای پستان را انتخاب کنم ؟

پروتزهای پستان همانطور که اشاره شد دارای جنس، اشکال و اندازه های بسیار متنوعی هستند و از لحاظ حرکت ، احساس و وزن تا حد ممکن شبیه پستان طبیعی ساخته شده اند.

مهم است که پروتز متناسب با ابعاد قفسه سینه خود را انتخاب کنید و در این راستا حتما با پزشک تان مشورت نمایید.

انواع فرم پروتز پستان

  1. پروتز گرد: این پروتزها هم در بخش فوقانی و هم در بخش تحتانی به یک اندازه برجستگی داشته و طرفدار بیشتری دارند ، زیرا از نمای نیم رخ نیز حالت گرد و مدوری داشته و زیبایی بیشتری به اندام می بخشند.
  2. پروتز قطره اشکی ( آناتومیکال ): این نوع از پروتزها، شبیه قطره اشک بوده و مشابه سینه طبیعی هستند؛ زیرا در بخش تحتانی دارای حجم بیشتری از بخش فوقانی سینه می باشند.

این پروتزها اغلب برای خانم هایی مناسب هستند که می خواهند بعد از جراحی پروتز سینه، فرم سینه آن ها حالت طبیعی خود را داشته باشد.

انواع برش در جراحی پروتز سینه

برش این جراحی را می توان در چین طبیعی زیر پستان، نزدیکی زیر بغل ( محل تلاقی بازو با ناحیه قفسه سینه ) ، پوست تیره اطراف نوک پستان ( هاله نوک سینه ) یا در ناف ایجاد کرد.

محل قرارگیری پروتز پستان

فاکتورهای مختلفی از جمله آناتومی بدن فرد و صلاحدید جراح؛ نحوه قرار دادن و محل قرارگیری پروتز سینه را تعیین می کنند.

پروتز سینه؛ بسته به این موارد می تواند در پشت غده پستانی، پشت عضلات سینه یا در زیر فاشیای سینه (زیر عضله سینه بین بافت پستان و دیواره قفسه سینه)، زیر بافت پستان و بالای عضله سینه قرار گیرد.

جلسه مشاوره جراحی پروتز سینه

  • در جلسه مشاوره قبل از عمل پروتز سینه، این فرصت را خواهید داشت که با جراح خود در مورد اهداف و انتظارات خود از جراحی صحبت کنید.
  • جراح در این جلسه، شما را به عنوان کاندیدای جراحی پروتز پستان ارزیابی می کند.
  • شما باید سابقه پزشکی کامل خود شامل اطلاعاتی در مورد جراحی های قبلی، شرایط پزشکی گذشته و اکنون خود، حساسیت های دارویی ، درمان های پزشکی که دریافت کرده اید، داروهایی که در حال حاضر مصرف می کنید، سابقه خانوادگی سرطان پستان، نتایج آخرین ماموگرافی و استفاده از استروئید یا سایر عواملی که ممکن است در بهبودی تأثیر بگذارند را در اختیار پزشک معالج تان قرار دهید.
  • آزمایش بارداری، غربالگری خون، ماموگرافی، آزمایش استرس، فشار خون، نبض، وزن و قد، نوار قلب، عکس های پزشکی از شما تهیه می شود.
  • ماموگرافی برای زنان بالای 35 سال، برای هر نوع عمل جراحی پستان لازم است.
  • افراد مبتلا به دیابت، بیماری قلبی و سایر بیماری ها، استفاده از کومادین یا سایر داروهای رقیق کننده خون؛ باید با پزشک معالج خود در این خصوص صحبت کنند.

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

از مهم ترین مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در پایان عمل؛ محل برش جراحی با بانداژ گاز پانسمان می شود؛ بانداژ را حداقل روزی یک بار تعویض کنید. در قرار ملاقات بعدی، پزشک معالج تان به شما اطلاع می دهد که آیا می توانید این کار را متوقف کنید.
  • به منظور کنترل درد و پیشگیری از بروز عفونت در موضع جراحی شده، داروهای ضد درد و آنتی بیوتیک دریافت خواهید کرد.
  • در 48 ساعت اول پس از جراحی، ممکن است کمی تب داشته باشید و دمای بدن تان به 38 درجه سانتی گراد برسد.
  • تا دو روز بعد از جراحی پروتز سینه، پوست سینه شما در ناحیه جراحی شده ممکن است صورتی یا قرمز شود؛ نگران نباشید زیرا اما علائم عفونت نیست و نشانه هایی از سازگاری بدن با پروتز است. البته اگر قرمزی پس از 48 ساعت ، بهتر نشد یا دمای بدن بیشتر از 38 درجه سانتی گراد بود ؛ حتما با پزشک خود تماس بگیرید.
  • در 48 ساعت اول بعد از جراحی، دوش نگیرید و ناحیه جراحی را مرطوب نکنید.
  • حداقل 6 هفته از حمام، وان آبگرم و استخر خودداری کنید.
  • تا 6 هفته بعد از جراحی ، سوتین طبی تجویز شده را در طول شبانه روز حتی هنگام خواب استفاده کنید. ( هنگام استحمام می توانید سوتین خود را بردارید. )

شما می توانید بیشتر فعالیت ها را بلافاصله پس از جراحی شروع نمایید؛ اما به مدت 4 تا 6 هفته، از بلند کردن اجسام سنگین و انجام هر گونه فعالیت یا ورزشی که موجب سفت شدن عضلات قفسه سینه شود؛ پرهیز کنید.

آیا بارداری ، نتیجه جراحی پروتز سینه را تحت تاثیر قرار می دهد ؟

جراحی پروتز بر روند بارداری تأثیر نمی گذارد؛ زیرا در این دوران ، سینه ها مستقل از پروتز تکامل می یابند و به تدریج پس از زایمان تخلیه می شود.

اما با این وجود، بهتر است بین شش ماه تا یکسال قبل از بارداری صبر کنید تا زمان لازم برای ثبات نتیجه عمل و پایان روند بهبودی فراهم شود.

اگر بارداری برای ماه های آینده برنامه ریزی شده باشد ، جراح همیشه اولویت را به بارداری جدید می دهد.

عوامل تاثیر گذار برروی هزینه عمل پروتز سینه

هزینه جراحی پروتز سینه به موارد متعدد و پارامترهای مختلفی بستگی دارد؛ برای برآورد قیمت نهایی این عمل جراحی، فرد زیباجو باید مورد معاینه بالینی و بررسی های تخصصی لازم قرار گیرد.

در خصوص این که آیا بیمه هزینه های جراحی پروتز سینه را تقبل می کند یا خیر ؟

باید اشاره داشت که خیر ، جراحی پروتز سینه در دسته اعمال زیبایی سینه قرار دارد ؛ بنابراین تحت پوشش خدمات بیمه نمی باشد.

اشتراک گذاری مقاله

عضویت در خبرنامه مقالات پزشک

برای دریافت آخرین مقالات پزشکی ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید .

مقالات مرتبط
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Picture of دکتر عبدالرضا خورشیدی فر
دکتر عبدالرضا خورشیدی فر

::‌ فوق تخصص جراحی پلاستیک
عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران
فلوشیپ جراحی زیبایی از ایتالیا ::

فهرست

دکتر عبدالرضا خورشیدی فر

::‌ فوق تخصص جراحی پلاستیک ::

عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران
فلوشیپ جراحی زیبایی از ایتالیا